Hvad siger medarbejderne?

Jokum Mikaelsen
Terminalarbejderelev i Kulusuk

Jeg startede som terminalarbejderelev i Kulusuk Lufthavn den 16. sept. 2011. Uddannelsen tager 3 år og veksler mellem skoleophold i Jern og Metalskolen, Nuuk og praktik og arbejde her i Kulusuk Lufthavn.
Det er klart arbejdet, der er det bedste: Kollegerne og mulighederne for at arbejde med vores udstyr hver dag holder jeg mest af. Skolen er nok det mindst spændende, må jeg indrømme, og jeg glæder mig til jeg er færdiguddannet.

 

Knud Olsen
Formand, Entreprenørafdelingen, Kangerlussuaq

Jeg har arbejdet her i 19 år, og er oprindelig uddannet automekaniker. Jeg fordeler opgaverne og laver arbejdsskemaer for flere uger ad gangen og laver også regnskaber omkring oliebeholdning, vand, kørsel, fx skraldekørsel og rekvisitioner på udkald. Jeg arbejder selvstændigt og har haft nogle gode år, hvor jeg har fået en grundlæggende lederuddannelse og forskellige kurser. Her er generelt rigtig gode muligheder for at dygtiggøre sig.

 

Karo Jerimiassen
Souschef i hotelreceptionen, Kangerlussuaq

Jeg kom hertil som stuepige i 1981 – dengang havde Forsvaret hotellet. Mittarfeqarfiit overtog i 1992. Siden har jeg været cafeteriamedarbejder, konferencekoordinator, receptionist og har passet telefoner i alarmcentral og security. Jeg har nogle dejlige kolleger – vi er rigtig tæt på hinanden. Hver gang jeg tager væk, kommer jeg tilbage til Kangerlussuaq. Når jeg tager på ferie, glæder jeg mig til at komme tilbage til naturen og mine venner her.

Sociale medier

Følg med i dagligdagen i de grønlandske lufthavne!

Du finder os på Facebook...

Uddannelse og job

Er du vores nye mekaniker, kok eller indsatsleder?

Se alle vores muligheder for både uddannelser og job...

Læs mere
Services

Ønsker du reklame eller lejemål i vores lufthavne?

Udover drift af vores lufthavne byder vi på et hav af services...

Læs mere
Hoteller

Mangler du et sted at spise eller sove?

Besøg vores to hoteller i enten Narsarsuaq eller Kangerlussuaq

Læs mere