IT-supporter

Mittarfeqarfiit har afdelinger og dermed IT-netværk over hele Grønland. Det giver dig en mulighed for at kommer i lære som IT-supporter i en landsdækkende og spændende virksomhed.
Her er dit arbejde vigtigt. En stor del af lufthavnenes funktioner er nemlig baseret på IT-systemer og det gør IT-supporteren til en central del af i lufthavnsdriften. Grønlands Lufthavne kan tilbyde dig en praktikplads som IT-supporter, hvis du er i gang med en erhvervsuddannelse.

Praktiske informationer om uddannelsen:
Erhvervsuddannelserne til IT-supporter foregår i Danmark og du skal være optaget på en uddannelsesinstitution for at kunne komme i praktik. Uddannelsen veksler mellem praktik og skoleophold og uddannelsen tager 2,5 år.

Skoleperioden i forbindelse med grundforløbet er på 20 uger. IT-supporteren har i hovedforløbet 3 skoleperioder på 5 uger og 1 skoleperiode på 10 uger. Når du har færdiggjort uddannelsen som It supporter har du mulighed for at videreuddanne dig til datafagtekniker, datamatiker, IT- og elektronikteknolog eller diplomingeniør.

Sådan kommer du i gang:
Du skal i første omgang kontakte Teknikimik Ilinniarfik på følgende hjemmeside: http://kti.gl. Du kan også ringe eller skrive til dem på tlf.: +299 34 86 00 eller e-mail:jm@kti.gl

Går du allerede på skole og kunne du tænke dig elevplads hos os, må du meget gerne kontakte os.

Kontakt:
Vil du vide mere om uddannelsen som IT supporter hos os, er du velkommen til at kontakte It chef Ole Lindhardt på tlf. +299 38 26 60 eller e-mail olli@mit.gl

Vil du vide mere:
Læs mere om Mittarfeqarfiit og se om der er nogle ledige praktik- eller elevpladser på www.mit.gl

Sociale medier

Følg med i dagligdagen i de grønlandske lufthavne!

Du finder os på Facebook...

Uddannelse og job

Er du vores nye mekaniker, kok eller indsatsleder?

Se alle vores muligheder for både uddannelser og job...

Læs mere
Services

Ønsker du reklame eller lejemål i vores lufthavne?

Udover drift af vores lufthavne byder vi på et hav af services...

Læs mere
Hoteller

Mangler du et sted at spise eller sove?

Besøg vores to hoteller i enten Narsarsuaq eller Kangerlussuaq

Læs mere