Chefgruppen

Chefgruppen er den øverste ledelse i Mittarfeqarfiit. Den øvrige ledelse består af 13 lufthavnschefer og et antal afdelingsledere.

Niels Grosen
Konstitueret Direktør
I 2011 blev Niels Grosen udnævnt til konstitueret direktør indtil en ny direktør er ansat. Niels Grosen har arbejdet som driftsdirektør og som Q-manager på hovedkontoret. Niels har været ansat i Mittarfeqarfiit siden 1982. Først som AFIS-operatør og senere som AFIS-leder og flyvepladschef i Sisimiut.

Brian B. Hjortborg
Fungerende driftsdirektør

Bodil Marie Damgaard
HR-chef

Troels Arnkjær
Salgschef
Troels Arnkjær har ansvaret for Mittarfeaqrfiits kunderelationer, marketing og den eksterne kommunikation i virksomheden. Bag sig har han Mittarfeqarfiits videregående lederuddannelse, som kvalificerede ham til stillingen som flyvepladschef i Maniitsoq i 2008 og sidenhen kvalitetschef fra 2011 til 2016. Han startede i år 2000 som elektriker og arbejdede senere som terminalarbejder og indsatsleder.

Per Hangaard
Kvalitetschef
Som kvalitetschef sikrer Per Hangaard, at arbejdsgangene er optimale og arbejdet udføres korrekt efter lovens regler. Han har tidligere arbejdet som kvalitetskonsulent hos Royal Greenland og fra 2007 til 2015 har han været ansat som projektansvarlig for vejrobservationsprojektet hos Asiaq.

Peter Christiansen
Økonomidirektør
Peter Christiansen er ansvarlig for at sikre at økonomi, løn og IT i Mittarfeqarfiit. Stillingen som Økonomidirektør betyder en bærende rolle i ledergruppen i Mittarfeqarfiit, hvor der forventes overordnede strategiske bidrag til selskabets drift og ledelse. Peter har siden 2009 arbejdet i forskellige stillinger i olieindustrien både i Grønland og internationalt. Peter er uddannet cand. merc. fra CBS.

Vi sender mange fly af sted fra Mittarfeqarfiits flyvepladser. Så mange at der sidste år lettede et fly 33.703 gange fra vores flyvepladser...

Sociale medier

Følg med i dagligdagen i de grønlandske lufthavne!

Du finder os på Facebook...

Uddannelse og job

Er du vores nye mekaniker, kok eller indsatsleder?

Se alle vores muligheder for både uddannelser og job...

Læs mere
Services

Ønsker du reklame eller lejemål i vores lufthavne?

Udover drift af vores lufthavne byder vi på et hav af services...

Læs mere
Hoteller

Mangler du et sted at spise eller sove?

Besøg vores to hoteller i enten Narsarsuaq eller Kangerlussuaq

Læs mere