Chefgruppen

Chefgruppen er den øverste ledelse i Mittarfeqarfiit. Den øvrige ledelse består af 13 lufthavnschefer og et antal afdelingsledere.

Niels Grosen f. 1959
Driftsdirektør – Konstitueret direktør
I 2016 blev Niels Grosen udnævnt til konstitueret direktør indtil en ny direktør ansættes. Niels Grosen har arbejdet som driftsdirektør og som Q-manager på hovedkontoret. Niels har været ansat i Mittarfeqarfiit siden 1982. Først som AFIS-operatør og senere som AFIS-leder og flyvepladschef i Sisimiut.

Peter Christiansen f. 1980
Økonomidirektør
Peter Christiansen er ansvarlig for økonomi, løn og IT i Mittarfeqarfiit. Stillingen som økonomidirektør er en bærende rolle i ledergruppen i Mittarfeqarfiit, hvor der forventes overordnede strategiske bidrag til selskabets drift og ledelse. Peter har siden 2009 arbejdet i forskellige stillinger i olieindustrien både i Grønland og internationalt. Peter er uddannet cand. merc. fra CBS.

Brian B. Hjortborg f. 1971
Lufthavnschef – Konstitueret driftschef
Brian B. Hjortborg begyndte og færdiggjorte i 1996 uddannelsen som AFIS-operatør i Mittarfeqarfiit´ egen skole for interne uddannelser. Efter nogle år ude i det private arbejdsmarked kom Brian tilbage til Mittarfeqarfiit, hvor han i perioden 2001-2011 var ansat i Mittarfik Nuuk i AFIS. Siden 2011 har Brian været lufthavnschef i Mittarfik Paamiut indtil han kom til Nuuk i 2016 for at være konstitueret driftschef. Derudover har Brian B Hjortborg virket som chefinstruktør, flybrandmand, søredningsmand, loadmaster og har AFIS operatør gjort turnus i Kulusuk, Nerlerit Inaat, og Paamiut før 2011.

Bodil Marie Damgaard f. 1979
HR-chef
Bodil Marie Damgaard har en BA i virksomhedsstudier og en kandidatgrad i kommunikation fra Roskilde Universitet. Hun har derudover taget flere efteruddannelseskurser, blandt andet inden for coaching, konflikthåndtering, projektledelse og personalejura. Bodil Marie Damgaard har tidligere arbejdet for Air Greenland samt Nukissiorfiit.

Sofia Geisler f. 1963
Kommunikationschef
Sofia Geisler har ansvaret for udviklingen af den interne og eksterne kommunikation i tæt samarbejde med Marketing. Sofia Geisler er uddannet journalist og har en BA fra Aalborg Universitet i Erhvervsøkonomi; personale- og arbejdsmarked, og er ydermere uddannet som diplomleder samt coach. Sofia Geisler har tidligere arbejdet for en række offentlige virksomheder samt selvstyreejede aktieselskaber.

Vi sender mange fly af sted fra Mittarfeqarfiits flyvepladser. Så mange at der sidste år lettede et fly 33.703 gange fra vores flyvepladser...

Sociale medier

Følg med i dagligdagen i de grønlandske lufthavne!

Du finder os på Facebook...

Uddannelse og job

Er du vores nye mekaniker, kok eller indsatsleder?

Se alle vores muligheder for både uddannelser og job...

Læs mere
Services

Ønsker du reklame eller lejemål i vores lufthavne?

Udover drift af vores lufthavne byder vi på et hav af services...

Læs mere
Hoteller

Mangler du et sted at spise eller sove?

Besøg vores to hoteller i enten Narsarsuaq eller Kangerlussuaq

Læs mere