Chefgruppen

Chefgruppen er den øverste ledelse i Mittarfeqarfiit. Den øvrige ledelse består af 13 lufthavnschefer og et antal afdelingsledere.

Marie Fleischer
Direktør
Marie Fleischer (f. 1980) er den øverst ansvarlige for Mittarfeqarfiit. Marie Fleischer er ansat som direktør for Mittarfeqarfiit pr. 1. juni 2017, og kommer fra en stilling som direktør for Fælles Service i Kommuneqarfik Sermersooq, hvor hun har været ansat siden 2013. Marie Fleischer har også været direktør for Sermersooq Erhvervsråd, og har været konsulent for Grønlands Turist- og Erhvervsråd samt for Destination Avannaa. Marie Fleischer er uddannet cand.scient.adm. og har derudover uddannelserne HD i organisation og ledelse samt MBA fra Aalborg Universitet.

Peter Christiansen
Økonomidirektør
Peter Christiansen (f. 1980) er ansvarlig for økonomi, løn og IT i Mittarfeqarfiit. Stillingen som økonomidirektør er en bærende rolle i ledergruppen i Mittarfeqarfiit, hvor der forventes overordnede strategiske bidrag til selskabets drift og ledelse. Peter har siden 2009 arbejdet i forskellige stillinger i olieindustrien både i Grønland og internationalt. Peter er uddannet cand. merc. fra CBS.

Niels Grosen
Driftsdirektør
Niels Grosen (f. 1959) har arbejdet som driftsdirektør og som Q-manager på hovedkontoret. Niels har været ansat i Mittarfeqarfiit siden 1982. Først som AFIS-operatør og senere som AFIS-leder og flyvepladschef i Sisimiut. Niels Grosen har i flere perioder været konstitueret direktør, senest fra august 2016 til 1. juni 2017.

Bodil Marie Damgaard
HR-chef
Bodil Marie Damgaard (f. 1979) har en BA i virksomhedsstudier og en kandidatgrad i kommunikation fra Roskilde Universitet. Hun har derudover taget flere efteruddannelseskurser, blandt andet inden for coaching, konflikthåndtering, projektledelse og personalejura. Bodil Marie Damgaard har tidligere arbejdet for Air Greenland samt Nukissiorfiit.

Sofia Geisler
Kommunikationschef
Sofia Geisler (f. 1963) har ansvaret for udviklingen af den interne og eksterne kommunikation i tæt samarbejde med Marketing. Sofia Geisler er uddannet journalist og har en BA fra Aalborg Universitet i Erhvervsøkonomi; personale- og arbejdsmarked, og er ydermere uddannet som diplomleder samt coach. Sofia Geisler har tidligere arbejdet for en række offentlige virksomheder samt selvstyreejede aktieselskaber.

Sociale medier

Følg med i dagligdagen i de grønlandske lufthavne!

Du finder os på Facebook...

Uddannelse og job

Er du vores nye mekaniker, kok eller indsatsleder?

Se alle vores muligheder for både uddannelser og job...

Læs mere
Services

Ønsker du reklame eller lejemål i vores lufthavne?

Udover drift af vores lufthavne byder vi på et hav af services...

Læs mere
Hoteller

Mangler du et sted at spise eller sove?

Besøg vores to hoteller i enten Narsarsuaq eller Kangerlussuaq

Læs mere