Leverandør til Mittarfeqarfiit

Velkommen til Mittarfeqarfiits indkøbsinformationsservice

Mittarfeqarfiit køber hvert år ind for et anseligt millionbeløb fordelt på mange kategorier. Mittarfeqarfiits indkøbs- og lagerteam består af fire medarbejdere, hvoraf to er placeret i Danmark og to i Grønland. Dette er ikke kun til gavn for vores kollegaer, men også for vores leverandører.

Mittarfeqarfiits tilgang til indkøb

Vi varetager alle områder af indkøb og er således med til at fremme vores strategi og styrke vores nøgletal. Vi arbejder for at optimere samarbejdet med leverandører og minimere kompleksiteten og de årlige udgifter. Vores koordinering skaber værdi for både Mittarfeqarfiit og vores leverandører ved:

  • at forbedre omkostningsniveauet vha. leverandøroptimering og omkostningsreduktioner.
  • at tage hensyn til Mittarfeqarfiits fundamentale servicemæssige forpligtelser, herunder en helhedsbetragtning og hensyntagen til kvalitet, service, pris, leveringssikkerhed, sikkerhed og miljø.
  • i samarbejde med leverandørerne at opbygge et langsigtet forhold med fokus på driftssikker teknologi og handelsmæssigt samarbejde.

Virksomheder, som ønsker at komme i betragtning som leverandør til Mittarfeqarfiit, kan finde oplysninger herom på denne side.

Alle vores udbud vil blive annonceret her og via Business In Greenland, som er en onlineportal under Grønlands Selvstyre. På denne portal kan man også tilmelde sig en e-mailservice, så man får besked, når der annonceres nye udbud.

Mittarfeqarfiits indkøbspolitik kan læses her: Indkøbspolitik

Hvis du som leverandør ønsker at tilbyde dine produkter til Mittarfeqarfiit, kan du også vælge at udfylde denne formular med kontaktoplysninger, samt hvilke produkter din virksomhed kan tilbyde os. Herefter vil vores indkøbsteam se på, om det er interessant for os. 

Skulle du have spørgsmål, kan du kontakte Indkøbsafdelingen ved at skrive til indkoeb@mit.gl.


JaNej

[recaptcha]

Sociale medier

Følg med i dagligdagen i de grønlandske lufthavne!

Du finder os på Facebook...

Uddannelse og job

Er du vores nye mekaniker, kok eller indsatsleder?

Se alle vores muligheder for både uddannelser og job...

Læs mere
Services

Ønsker du reklame eller lejemål i vores lufthavne?

Udover drift af vores lufthavne byder vi på et hav af services...

Læs mere
Hoteller

Mangler du et sted at spise eller sove?

Besøg vores to hoteller i enten Narsarsuaq eller Kangerlussuaq

Læs mere