Direktionen

Direktionen er den øverste ledelse i Mittarfeqarfiit. Den øvrige ledelse består af 13 lufthavnschefer og et antal afdelingsledere.

Henrik Estrup
Administrerende direktør, hene@mit.gl
Henrik Estrup har mange års solid ledelsesmæssig erfaring, og har de sidste 17 år arbejdet som administrerende direktør i private og offentligt ejede virksomheder I Grønland. Virksomhederne omfatter Nuuk Imeq A/S, Great Greenland, Nukissiorfiit og senest Arssarnerit A/S, før han kom til Mittarfeqarfiit i juni 2019.

Niels Grosen
Driftsdirektør, ngr@mit.gl
Niels Grosen har arbejdet som driftsdirektør og som Q-manager på hovedkontoret. Niels har været ansat i Mittarfeqarfiit siden 1982. Først som AFIS-operatør og senere som AFIS-leder og flyvepladschef i Sisimiut. Niels Grosen har i flere perioder været konstitueret direktør, senest fra august 2016 til 1. juni 2017.

 

Jeppe Jensen
Administrationsdirektør, jeje@mit.gl
Jeppe Jensen er uddannet cand.merc. i International Business fra Handelshøjskolen i Aarhus. Jeppe Jensen har mange års erfaring inden for strategisk udvikling, innovation og kommerciel produktudvikling. Senest kommer han fra en stilling som salgschef i TELE-POST, hvor han har bestridt en række ledelsesposter.

Tanja Pedersen
Økonomidirektør, tape@mit.gl
Tanja Pedersen er ansvarlig for økonomi, løn og controlling i Mittarfeqarfiit. Tanja begyndte sin karriere i Mittarfeqarfiit i 2017 og har en baggrund som Revisor HD og har siden 2011 haft ledende stillinger indenfor økonomi og Controlling. Tanja har stor erfaring med strategisk, finansiel og daglig ledelse og rapportering for både private og offentlige virksomheder.

Martin Møller
Teknisk direktør, mart@mit.gl
Martin er uddannet civilingeniør fra universitetet i Trondheim, Norge. Martins ansvarsområde ligger inden for udvikling og vedligehold af Mittarfeqarfiits anlægsmasse, som inkluderer bygninger, landingsbaner, landingspladser og forsyningsanlæg. Martin har tidligere erfaring som rådgivende ingeniør samt projektleder for større anlægsprojekter hos Nukissiorfiit. I tillæg har Martin være professionel langrendsløber med deltagelse ved to olympiske lege.

Sociale medier

Følg med i dagligdagen i de grønlandske lufthavne!

Du finder os på Facebook...

Uddannelse og job

Er du vores nye mekaniker, kok eller indsatsleder?

Se alle vores muligheder for både uddannelser og job...

Læs mere
Services

Ønsker du reklame eller lejemål i vores lufthavne?

Udover drift af vores lufthavne byder vi på et hav af services...

Læs mere
Hoteller

Mangler du et sted at spise eller sove?

Besøg vores to hoteller i enten Narsarsuaq eller Kangerlussuaq

Læs mere