Indsatsleder Fly

Forløb som Indsatsleder Fly foregår primært i de enkelte lufthavne, hvor lufthavnsledelsen sørger for at få medarbejdere kompetence udviklet til Indsatsledere. Der er andre tilfælde hvor HR-U rekrutterer Indsatslederaspiranter. Det er primært rettet mod medarbejdere der allerede er ansat i lufthavne.

Forløbet foregår udelukkende på dansk og engelsk, og størstedelen af undervisningsmaterialet er på dansk. Hele forløbet varer sammenlagt ca. 1 år.

Som indsatsleder fly aspirant vil du gennem træning, teori og sparring med eksperter og kolleger opnå kompetence til at handle som teknisk og taktisk leder under alle former for redningsberedskabsfaglige indsatser på et skadested.

Målgruppen for forløbet er ledere eller medarbejdere, der skal varetage funktionen som indsatsleder i et redningsberedskab. Indsatslederkompetence opnås først efter tilfredsstillende gennemgang af både den beredskabsfaglige og tværfaglige del af forløbet.

Adgangskrav

  • Behersker dansk
  • God til færdighedsregning og matematik
  • God fysik
  • Ren straffeattest

For at søge Indsatsleder Fly forløbet, skal du som medarbejder i Mittarfeqarfiit skal du tale med din leder eller kontakte os for nærmere rådgivning på hru@mit.gl

Sociale medier

Følg med i dagligdagen i de grønlandske lufthavne!

Du finder os på Facebook...

Uddannelse og job

Er du vores nye mekaniker, kok eller indsatsleder?

Se alle vores muligheder for både uddannelser og job...

Læs mere
Services

Ønsker du reklame eller lejemål i vores lufthavne?

Udover drift af vores lufthavne byder vi på et hav af services...

Læs mere
Hoteller

Mangler du et sted at spise eller sove?

Besøg vores hotel i Narsarsuaq

Læs mere