IT-supporter

Mittarfeqarfiit har flere afdelinger  og dermed IT-netværk over hele Grønland. Det giver dig en mulighed for at kommer i lære som IT-supporter i en landsdækkende og spændende virksomhed.
Her er dit arbejde vigtigt. En stor del af lufthavnenes funktioner er nemlig baseret på IT-systemer og det gør IT-supporteren til en central del af i lufthavnsdriften. Mittarfeqarfiit kan tilbyde dig en praktikplads som IT-supporter, hvis du er i gang med en erhvervsuddannelse.

Praktiske informationer om uddannelsen:
Erhvervsuddannelserne til IT-supporter foregår i Danmark og du skal være optaget på en uddannelsesinstitution for at kunne komme i praktik. Uddannelsen veksler mellem praktik og skoleophold og uddannelsen tager 2,5 år.

Skoleperioden i forbindelse med grundforløbet er på 20 uger. IT-supporteren har i hovedforløbet 3 skoleperioder på 5 uger og 1 skoleperiode på 10 uger. Når du har færdiggjort uddannelsen som It supporter har du mulighed for at videreuddanne dig til datafagtekniker, datamatiker, IT- og elektronikteknolog eller diplomingeniør.

Sociale medier

Følg med i dagligdagen i de grønlandske lufthavne!

Du finder os på Facebook...

Uddannelse og job

Er du vores nye mekaniker, kok eller indsatsleder?

Se alle vores muligheder for både uddannelser og job...

Læs mere
Services

Ønsker du reklame eller lejemål i vores lufthavne?

Udover drift af vores lufthavne byder vi på et hav af services...

Læs mere
Hoteller

Mangler du et sted at spise eller sove?

Besøg vores hotel i Narsarsuaq

Læs mere