Direktion

Direktionen er den øverste ledelse i Mittarfeqarfiit. Den øvrige ledelse består af 13 lufthavnschefer og et antal afdelingsledere.

Henrik Estrup
Administrerende direktør
Henrik Estrup har mange års solid ledelsesmæssig erfaring, og har siden 2003 arbejdet som administrerende direktør i private og offentligt ejede virksomheder I Grønland. Virksomhederne omfatter Nuuk Imeq A/S, Great Greenland, Nukissiorfiit og Arssarnerit A/S, før han kom til Mittarfeqarfiit i juni 2019.

Niels Grosen
Driftsdirektør
Niels Grosen har arbejdet som driftsdirektør og som Q-manager på hovedkontoret. Niels har været ansat i Mittarfeqarfiit siden 1982. Først som AFIS-operatør og senere som AFIS-leder og flyvepladschef i Sisimiut. Niels Grosen har i flere perioder været konstitueret direktør, senest fra august 2016 til 1. juni 2017.

 

Tanja Pedersen
Økonomidirektør
Tanja Pedersen er ansvarlig for økonomi, løn og controlling i Mittarfeqarfiit. Tanja begyndte sin karriere i Mittarfeqarfiit i 2017 og har en baggrund som Revisor HD og har siden 2011 haft ledende stillinger indenfor økonomi og Controlling. Tanja har stor erfaring med strategisk, finansiel og daglig ledelse og rapportering for både private og offentlige virksomheder.

 

Mike Sanimuinaq Kristiansen
Teknisk direktør
Mike S. Kristiansen er uddannet arkitekt fra Arkitektskolen i Aarhus og tiltrådte stillingen i Mittarfeqarfiit i august 2021. Mike er ansvarlig for udvikling og vedligehold af Mittarfeqarfiits anlægsmasse, der inkluderer bygninger, landingsbaner, landingspladser og forsyningsanlæg. Han kommer fra en stilling som forvaltningschef i Kommune Kujalleq og har samlet fem års erfaring som direktør og 15 års erfaring som øverste forvaltningschef for forvaltningerne for Teknik og Miljø i kommunerne.

Stina Damgaard
HR direktør
Stina Damgaard har en HD i organisation og ledelse fra Ilisimatusarfik. Hun tiltrådte Mittarfeqarfiit som HR udviklingskonsulent den 1. november 2017, senere stillingen som afdelingsleder i HRU 1. december 2019 og senest HR direktør pr. 1. oktober 2021. Stina er ansvarlig for hele personaleområdet i Mittarfeqarfiit, herunder udvikling og administration, samt kommunikation.

Sociale medier

Følg med i dagligdagen i de grønlandske lufthavne!

Du finder os på Facebook...

Uddannelse og job

Er du vores nye mekaniker, kok eller indsatsleder?

Se alle vores muligheder for både uddannelser og job...

Læs mere
Services

Ønsker du reklame eller lejemål i vores lufthavne?

Udover drift af vores lufthavne byder vi på et hav af services...

Læs mere
Hoteller

Mangler du et sted at spise eller sove?

Besøg vores hotel i Narsarsuaq

Læs mere