Årets Lufthavn kåret

’Årets Lufthavn’-prisen blev uddelt ved et arrangement i Kangerlussuaq hvor samtlige Mittarfeqarfiits  lufthavne var repræsenteret af deres lufthavnschefer. Prisen gik i år til Paamiut Lufthavn, som har gjort et imponerende arbejde i løbet af 2013.
I år gik titlen som Årets Lufthavn til Paamiut Lufthavn. Prisen blev overrakt mandag d.31 marts til Lufthavnschef Brian Biilmann Hjortborg, og det blev eksempelvis fremhævet at hans lufthavn har gjort et stort arbejde inden for økonomistyring og mandskabsstyring.
Prisen bliver uddelt i to kategorier: ’Årets Lufthavn’ og ’Årets Kvalitetspris’. Priserne, der fungerer som vandrepokaler gives til den lufthavn, der i det forgangne år har gjort en særlig indsats for at effektivisere, udvise ansvar og skabe bedre arbejdsforhold i lufthavnen.
”Det her er en pris, der forpligter alle medarbejdere i lufthavnen til at fortsætte med at udvikle og effektivisere driften i Paamiut Lufthavn,” siger Lufthavnschefen fra Paamiut, Brian Biilmann Hjortborg, der ikke lagde skjul på, at han var meget beæret over at modtage den.
Samtidig modtog Sisimiut Lufthavn en kvalitetspris, for en særlig indsats på optimering og forbedring af kvalitets- og sikkerhedssystemer:
”Det er meget rørende. Jeg ville ikke stå her med prisen i hånden, hvis ikke det var for alle mine medarbejdere, specielt vores AFIS- og indsatslederne, de har gjort en kæmpe indsats,” fortæller den stolte Lufthavnschef i Sisimiut, Bo Olsen, og fortsætter; det giver viljestyrke og lysten til at fortsætte og gøre det bedre.
Priserne uddeles hvert år af Mittarfeqarfiit, for at påskønne og skabe opmærksomhed om lufthavnenes indsats.
For yderligere information kontakt venligst:

Kommunikationschef

Hans Henrik Lichtenberg

382630 – hali@mit.gl

 

Sociale medier

Følg med i dagligdagen i de grønlandske lufthavne!

Du finder os på Facebook...

Uddannelse og job

Er du vores nye mekaniker, kok eller indsatsleder?

Se alle vores muligheder for både uddannelser og job...

Læs mere
Services

Ønsker du reklame eller lejemål i vores lufthavne?

Udover drift af vores lufthavne byder vi på et hav af services...

Læs mere
Hoteller

Mangler du et sted at spise eller sove?

Besøg vores hotel i Narsarsuaq

Læs mere