Flot start for ny lufthavnscafe i Nuuk

Café Mocca åbnede mandag 8. september i Nuuk Lufthavn. Interessen har været stor ikke mindst for de nye sortiment af friske retter og mange forskellige slags kaffe. Det er forpagter-parret Krissie og Michael Winberg, som står for den nye Café Mocca i Nuuk Lufthavn. Caféen har et stort udvalg af kioskvarer og kolde retter, der ændrer sig i løbet af dagen. Om morgenen vil der være morgenmad, og i løbet af dagen vil der blive serveret retter som sushi, salater, bagels og meget andet.

”Sortimentet er stort og friskt, og vi vil gøre hvad vi kan for at holde priserne nede. Vores mål er, at give lufthavnens gæster god mad til lav priser, Café Mocca er et sted, hvor man har råd til kvalitet. Eksempelvis har vi en ny espressomaskine, så vi kan lave et bredt udvalg af kaffe, og der er en juicepresser, så vi kan lave frisk juice,” siger Krissie Winberg, der ikke lægger skjul på, at hun har glædet sig meget til at komme i gang.
”Vi har faktisk haft kig på lufthavnskiosken længe og tænkt, at det kunne være rigtig spændende, så da mulighed bød sig, slog vi til,” siger hun.
I forvejen driver hun og Michael Winberg en række andre steder i Nuuk: Pizzahuset, Sushihuset, Esmaralda og Pascucci.
”Vi har aldrig prøvet at drive en lufthavnscafé før. Vi ved ikke hvor mange kunder, der er, og vi har investeret mange penge i nyt udstyr, men vi synes udfordringen er sjov,” fortæller Krissie. Hun har kun oplevet positive reaktioner på det nye sortiment og det nye design.

Åbningstiderne vil følge afgangene i lufthavnen, sådan at Café Mocca åbner en time inden afgang.

Sociale medier

Følg med i dagligdagen i de grønlandske lufthavne!

Du finder os på Facebook...

Uddannelse og job

Er du vores nye mekaniker, kok eller indsatsleder?

Se alle vores muligheder for både uddannelser og job...

Læs mere
Services

Ønsker du reklame eller lejemål i vores lufthavne?

Udover drift af vores lufthavne byder vi på et hav af services...

Læs mere
Hoteller

Mangler du et sted at spise eller sove?

Besøg vores hotel i Narsarsuaq

Læs mere