God arbejdsglæde i Mittarfeqarfiit

For første gang i mange år har Mittarfeqarfiit gennemført en Medarbejdertilfredshedsundersøgelse (MTU), og de deltagende 314 medarbejdere har alt i alt givet arbejdspladsen gode karakterer.

På en skala fra 0-100, scorede arbejdsglæden 74 point, hvor det at se frem til og er motiveret til at komme på arbejde scorede 80 point, mens ønsket om at være ansat i Mittarfeqarfiit om to år scorede hele 81 point. Loyaliteten fik en score på 81 point, og anbefaling til andre i at søge job i Mittarfeqarfiit ligger på 79 point.

– Vi finder det vigtigt at der er god trivsel på arbejdspladsen, så vi arbejder aktivt for at skabe arbejdsglæde. Det gør vi blandt andet med Sund MIT, hvor vi sætter fokus på sundhed, bevægelse og fællesskab, fortæller Marie Fleischer, administrerende direktør i Mittarfeqarfiit. Mittarfeqarfiit blev kåret, som årets aktive arbejdsplads i 2017, hvor Sund MIT var med til at sikre at medarbejderne havde mulighed for at være fysisk aktive i løbet af arbejdsugen.

Konsulentfirmaet Ennova, der også udfører MTU for en række andre grønlandske virksomheder gennemførte medarbejdertilfredshedsundersøgelsen på vegne af Mittarfeqarfiit, og de anbefaler på baggrund af besvarelserne, at ledelsen skal have mere fokus på at kommunikere ofte og tydeligt, hvis de fortsat vil øge den gode medarbejdertilfredshed.

– Øget kommunikation er et område vi er opmærksomme, og som vi handler på. Eksempelvis har vi indført månedlige lufthavnsmøder mellem chefgruppen og lufthavnscheferne for at skabe en bedre føling med hvad der sker i hver enkelt lufthavn. Derudover er vi i fuld gang med at arbejde med et nyt socialt og moderne intranet, som skal være med til styrke fællesånden i Mittarfeqarfiit, forklarer Marie Fleischer.

74 procent af 425 medarbejdere har besvaret undersøgelsen.
Mittarfeqarfiit er en nettostyret virksomhed, som driver 13 lufthavne og 43 helikopterpladser i hele Grønland.

Fakta:

Ennova her benyttet 1-10 pointskala til 0-100 indeksscore

  • Høj vurdering              75-100 procent
  • Medium vurdering    60-74 procent
  • Lav vurdering               0-69 procent

De nævnte tal er den gennemsnitlige score blandt alle de adspurgte.

For yderligere oplysninger, kontakt kommunikationschef i Mittarfeqarfiit, Paornánguaq Kleist, på telefon +299 38 26 02 eller e-mail poak@mit.gl.

Sociale medier

Følg med i dagligdagen i de grønlandske lufthavne!

Du finder os på Facebook...

Uddannelse og job

Er du vores nye mekaniker, kok eller indsatsleder?

Se alle vores muligheder for både uddannelser og job...

Læs mere
Services

Ønsker du reklame eller lejemål i vores lufthavne?

Udover drift af vores lufthavne byder vi på et hav af services...

Læs mere
Hoteller

Mangler du et sted at spise eller sove?

Besøg vores hotel i Narsarsuaq

Læs mere