God service i Mittarfeqarfiit

Vintersæsonen i Mittarfeqarfiit benyttes til at opruste medarbejdernes kompetencer indenfor service og kommunikation.

Ca. 400 medarbejdere i Mittarfeqarfiit har de sidste parmåneder været på skolebænken, hvor øget kundeservice og bedre kommunikation har været på dagsordenen. Med kurserne ønsker Mittarfeqarfiit at skabe en mere kundeorienteret og effektiv lufthavnsdrift.

Kompetenceudvikling i forhold til beredskab ved lufthavnsdrift er stærkt lovgivningsreguleret og følges til punkt og prikke.Det er første gang i mange år, at der nu fokuseres på ikke lovpligtige kurser.

Administrerende direktør Marie Fleischer udtaler:

 – Med mere end 30 år på bagen er vi eksperter i at drivelufthavne under arktiske forhold. At vi kan få fly til at lette og lande undersikre forhold er vores kompetence og det vigtigste for os i Mittarfeqarfiit. 

– Det er samtidig lige så vigtigt, at vores kunder har en god oplevelse, når de kommer igennem vores lufthavne, helistops og hoteller.Derfor har vi fundet det vigtigt at investere i medarbejdernes kompetenceudvikling, så vi kan give kunderne en bedre kundeservice og kommunikation.

Nalilik-konceptet er ikke bare et servicekursus men er en del af et større kulturændringsprojekt, hvor målet er god service for kunden. Indtil videre er der gennemført kurser i Nalilik-konceptet for 28 hold, og de sidste fem hold skal igennem den todages kursus i denne måned.

– Alle medarbejdere og ledere har under kurserne fået viden og ideer til hvordan de kan bidrage til kulturændringsprojektet. De er blevet indført i virksomhedens værdier, og kan nu bruge dem som en rød tråd til at have fokus på service og kommunikation i deres dagligdag på arbejdspladsen.

– Kurserne har desuden skabt et netværk imellem kollegerne på tværs af lufthavne og afdelinger, og har fået viden om deres kollegers dagligdag og opgaveløsning. Netværket er guld værd i vores bestræbelser for at have fokus på videns- og erfaringsdeling mellem lufthavne og afdelinger,forklarer Marie Fleischer.

Inden kurserne i service og kommunikation blev afholdt har 12 medarbejdere i Mittarfeqarfiit blevet uddannet som instruktører. De har i hver deres områder holdt kurser på skift for at sikre at alle medarbejdere og ledere har været igennem et forløb.

Pressekontakt:
Paornánguaq Kleist
Kommunikationschef i Mittarfeqarfiit
Mobil +299 597474

E-mail paok@mit.gl

Sociale medier

Følg med i dagligdagen i de grønlandske lufthavne!

Du finder os på Facebook...

Uddannelse og job

Er du vores nye mekaniker, kok eller indsatsleder?

Se alle vores muligheder for både uddannelser og job...

Læs mere
Services

Ønsker du reklame eller lejemål i vores lufthavne?

Udover drift af vores lufthavne byder vi på et hav af services...

Læs mere
Hoteller

Mangler du et sted at spise eller sove?

Besøg vores hotel i Narsarsuaq

Læs mere