Ilulissat blev årets lufthavn

Traditionen tro, er årets lufthavn udnævnt ved Mittarfeqarfiits årlige lufthavnschefmøde.

Prisen blev i år tildelt ved, at lufthavnscheferne kunne indstille prisen til hinanden. Med 1/3 -del af stemmerne blev Ilulissat Lufthavn “Årets lufthavn”.

Baggrunden for valg af Ilulissat Lufthavn var blandt andet, at lufthavnen hurtigt havde tilpasset sig de nye servicekontrakter med Diskoline, hvor lufthavnen på meget kort tid – oven i deres travle hverdag – skulle indstille driften i forhold til også at stå for handlingen af de fly Diskoline chartre til servicekontrakt områderne. Som begrundelse blev også, at Ilulissat Lufthavn trods meget travl sommersæson har hjulpet andre lufthavne i forhold til mandskab med bl.a. trafikassistenter og AFIS operatører samt har udarbejdet vejledninger til andre lufthavne.

Lufthavnschefen fra Ilulissat, Hans Chr. Lyberth, var meget beæret og gav æren for prisen videre til sine medarbejdere og var overbevist om at prisen motiverer til at fortsætte indsatsen og gøre det endnu bedre fremover.

Udover ’Årets Lufthavn’ uddeles også ’Årets Kvalitetspris’, som i år gik til Maniitsoq Lufthavn for en særlig indsats for forbedring af kvalitets- og sikkerhedssystemer. Årets stabsfunktion gik til indkøbsafdelingen.

Priserne uddeles hvert år af Mittarfeqarfiit, for at påskønne og skabe opmærksomhed om lufthavnenes arbejde.

Sociale medier

Følg med i dagligdagen i de grønlandske lufthavne!

Du finder os på Facebook...

Uddannelse og job

Er du vores nye mekaniker, kok eller indsatsleder?

Se alle vores muligheder for både uddannelser og job...

Læs mere
Services

Ønsker du reklame eller lejemål i vores lufthavne?

Udover drift af vores lufthavne byder vi på et hav af services...

Læs mere
Hoteller

Mangler du et sted at spise eller sove?

Besøg vores hotel i Narsarsuaq

Læs mere