Mittarfeqarfiit bliver AWG-sponsor

Mittarfeqarfiit, Grønlands Lufthavne, bliver Nanoq-sponsor af Arctic Winter Games 2016 (AWG2016). Sponsoratet fritager sportsfolkene, der rejser indenrigs i Grønland, for lufthavnsafgifter. Samtidigt skal Mittarfeqarfiit hjælpe (AWG2016) med logistik og kommunikation.

Mittarfeqarfiit melder sig i gruppen af sponsorer til AWG2016, og det bliver et spændende samarbejde for begge parter. Sponsoratet, som AWG2016 har fået bevilget af Selvstyret, består af, at AWG2016 bliver fritaget for lufthavnsafgifter for indenrigsflyvinger for de sportsfolk, som AWG2016 flyver til og fra arrangementet. Mittarfeqarfiit har også forpligtet sig til at skal hjælpe med den store logistikopgave, når de mange sportsfolk, deres udstyr og publikum ankommer til Kangerlussuaq og Nuuk. Mittarfeqarfiits sponsorat består således udelukkende af afgiftsfritagelse og arbejdstimer.

”Vi sponsorerer med afgiftsfritagelsen sportsfolkenes indenrigsflyvninger, men udover sportsfolkene er der et stort antal tilrejsende tilskuere, som betaler afgifter på indenrigsflyvningerne. Udenrigsflyvningerne vil også give en større aktivitet i lufthavnene og dermed afgifter til Mittarfeqarfiit,” siger direktør i Mittarfeqarfiit Jens Lauridsen.
Dertil kommer, at Mittarfeqarfiit som sponsor bliver synlig i forbindelse med AWG2016:

”Med AWG2016 får vi en mulighed for at gøre en aktiv indsats for at promovere Grønland i udlandet. Grønlands Lufthavne er det første og sidste, man oplever i Grønland, og derfor er det naturligt, at vi bidrager med at gøre en så stor begivenhed som AWG2016 til en succes,” siger Jens Lauridsen.
• Det er Naalakkersuisut, der via sit ejerskab af Mittarfeqarfiit, har accepteret AWG2016s ansøgning afgiftsfritagelse.
• Sponsoratet består af en begrænset afgiftsfritagelse, logistik og at Mittarfeqarfiits kommunikationsafdeling får ansvar for AWG2016’s online kommunikation
• Mittarfeqarfiit sponsorerede også AWG i 2002

For yderligere oplysninger kontakt venligst:
Kommunikationschef Hans Henrik Lichtenberg
Mittarfeqarfiit Grønlands Lufthavne
P.O. Box 1036 3900 Grønland
www.mit.gl
Mail: hali@mit.gl
Mob: +299 54 87 23

Sociale medier

Følg med i dagligdagen i de grønlandske lufthavne!

Du finder os på Facebook...

Uddannelse og job

Er du vores nye mekaniker, kok eller indsatsleder?

Se alle vores muligheder for både uddannelser og job...

Læs mere
Services

Ønsker du reklame eller lejemål i vores lufthavne?

Udover drift af vores lufthavne byder vi på et hav af services...

Læs mere
Hoteller

Mangler du et sted at spise eller sove?

Besøg vores hotel i Narsarsuaq

Læs mere