Mittarfeqarfiit er ”Årets aktive arbejdsplads 2017”

Mittarfeqarfiit er kåret til ”Årets aktive arbejdsplads 2017” på baggrund af en række tiltag for medarbejdernes sundhed og trivsel.

I begrundelsen for kåringen siger Naalakkersuisoq for Sundhed bl.a.:

“Det er vigtigt, at alle giver en hånd med, hvis befolkningen skal være mere fysisk aktiv. Der er Mittarfeqarfiit et forbillede for andre. Man bruger mange timer på arbejdet i løbet af sit liv. Derfor er det vigtigt, at arbejdspladsen er med til at skabe sunde rammer med plads til fysisk aktivitet. I er en inspiration til, hvordan et godt arbejdsmiljø kan smitte af på medarbejdernes sundhed og livskvalitet.”

Direktør for Mittarfeqarfiit, Marie Fleischer, siger:
“Vores medarbejdere bruger mange timer på arbejdet i løbet at deres liv. Vi har som arbejdsgiver derfor et ansvar til at sikre rammerne for, at de kan være fysisk aktive, så de er sundere og gladere for at gå på arbejde. Vi tror på, at medarbejdere der er sunde og glade yder et bedre stykke arbejde.”

Sundhedsprogrammet har haft stram projektledelse fra en række frivillige i Mittarfeqarfiits HR afdeling, der har faciliteret, at der blev planlagt en sommer og vinterprogram, for 1 times motion to gange om ugen. Det er ligeledes medarbejderne selv, der har meldt Mittarfeqarfiit til konkurrencen.

Med prisen følger 25.000 kr. der som tak for den frivillige indsats skal bruges til at styrke sundheden yderligere på arbejdspladsen.

Sociale medier

Følg med i dagligdagen i de grønlandske lufthavne!

Du finder os på Facebook...

Uddannelse og job

Er du vores nye mekaniker, kok eller indsatsleder?

Se alle vores muligheder for både uddannelser og job...

Læs mere
Services

Ønsker du reklame eller lejemål i vores lufthavne?

Udover drift af vores lufthavne byder vi på et hav af services...

Læs mere
Hoteller

Mangler du et sted at spise eller sove?

Besøg vores hotel i Narsarsuaq

Læs mere