Ny kommerciel direktør

37-årige Jeppe Jensen bliver ny kommerciel direktør i Mittarfeqarfiit pr. 15. september.

Det er en erfaren mand Mittarfeqarfiit får på posten. Jeppe Jensen, der er født i Ilulissat og opvokset i Nuuk, har mange års erfaring inden for strategisk udvikling, innovation og kommerciel produktudvikling. Senest kommer han fra en stilling som salgschef i Telepost, hvor han har bestridt en række ledelsesposter.

– Jeppe Jensen besidder de kvaliteter, der kan tilføre Mittarfeqarfiit et nyt perspektiv, og har igennem sin karriere klart bevist, at han kan tilføre vækst, innovativ produktudvikling og strategisk indsigt, siger Marie Fleischer, adm. direktør i Mittarfeqarfiit.

Som kommerciel direktør i Mittarfeqarfiit får Jeppe Jensen ansvaret for at styrke indtjeningssiden i Mittarfeqarfiit med ansvar for områderne salg, contracts, hotellerne i Kangerlussuaq og Narsarsuaq, Ground handling samt marketing.

Den kommende direktør ser frem til at lede det kommercielle område i Mittarfeqarfiit:

– Mittarfeqarfiit spiller en central rolle i det grønlandske samfund, og jeg glæder mig til at understøtte og videreudvikle Mittarfeqarfiits virksomhed. Jeg ser frem til at møde alle de kollegaer, jeg skal skabe resultater sammen med og til at tage fat på udfordringer og potentialet i den hastige udvikling, der sker i grønlandsk luftfart, siger Jeppe Jensen.

Jeppe Jensen er uddannet cand. merc. International Business fra Handelshøjskolen i Aarhus i 2007.

Sociale medier

Følg med i dagligdagen i de grønlandske lufthavne!

Du finder os på Facebook...

Uddannelse og job

Er du vores nye mekaniker, kok eller indsatsleder?

Se alle vores muligheder for både uddannelser og job...

Læs mere
Services

Ønsker du reklame eller lejemål i vores lufthavne?

Udover drift af vores lufthavne byder vi på et hav af services...

Læs mere
Hoteller

Mangler du et sted at spise eller sove?

Besøg vores hotel i Narsarsuaq

Læs mere