Mittarfeqarfiit og Kalaallit Airports intensiverer samarbejdet

Lufthavnschef i Nuuk, Rita Müller er blevet ansat som commissioning-projektleder i Kalaallit Airports og det betyder at hun skal arbejde for begge virksomheder i en periode.

Administrerende direktør i Mittarfeqarfiit, Henrik Estrup: ”Mittarfeqarfiit har den største ekspertise indenfor lufthavnsdrift og derfor er det naturligt at vi bidrager med vores viden og kompetencer. Vi har blandt andet sagt ja til at lufthavnschef Rita Müller bliver bindeleddet mellem Kalaallit Airports og Mittarfeqarfiit og det betyder, at hun i den kommende tid skal arbejde for begge virksomheder.

”Rita Müller kan se frem til en meget spændende opgave og vi har stor tiltro til at hun kan løfte opgaven”, siger Henrik Estrup.

Rita Müller har 21 års erfaring med at arbejde i Mittarfeqarfiit, deraf 8 år som lufthavnschef i Kangerlussuaq og 4 år som lufthavnschef i Nuuk.

”Det er en meget spændende mulighed jeg har fået. Jeg kan se det bliver en kæmpe opgave, som jeg glæder mig til at løse i samarbejde med kompetente kolleger”, siger hun.

Arbejdet med at etablere lufthavnen i Nuuk og i Ilulissat er i fuld gang og lufthavnene forventes at stå klar i 2023/24.

Rita Müller skal blandt andet koordinere processen henimod en driftsgodkendelse.

”Jeg får det overordnede projektledelsesmæssige ansvar og jeg kommer ikke til at mangle opgaver. Vi skal have godkendt alle lufthavnstjenester, flyvepladshåndbøger, driftsmanualer, uddannelsesmanualer med mere for de 3 nye lufthavne”, siger Rita Müller.

Sociale medier

Følg med i dagligdagen i de grønlandske lufthavne!

Du finder os på Facebook...

Uddannelse og job

Er du vores nye mekaniker, kok eller indsatsleder?

Se alle vores muligheder for både uddannelser og job...

Læs mere
Services

Ønsker du reklame eller lejemål i vores lufthavne?

Udover drift af vores lufthavne byder vi på et hav af services...

Læs mere
Hoteller

Mangler du et sted at spise eller sove?

Besøg vores hotel i Narsarsuaq

Læs mere