Nuuk kåret som årets lufthavn

”Nuuk har en stabil og fokuseret ledelse, dygtige medarbejdere og de har været fleksible i forhold til at hjælpe med at sikre driften af andre lufthavne”, siger administrerende direktør i Mittarfeqarfiit Henrik Estrup.

Prisen på ”Årets lufthavn” blev uddelt ved et arrangement i Kangerlussuaq hvor samtlige Mittarfeqarfiits lufthavne var repræsenteret af deres lufthavnschefer.

Henrik Estrup: ”Vi har mange dygtige medarbejdere i vores virksomhed. Medarbejdere der går forrest, som er dedikeret til deres fag og som sørger for at servicere kunderne på bedste vis. I år har vi specielt lagt mærke til Nuuk lufthavn. Nuuk har en stabil og fokuseret ledelse der støtter op omkring virksomhedens strategi. De har også været fleksible i forhold til at hjælpe deres kolleger på kysten med at sikre driften af lufthavnene.

Driftsdirektør Niels Grosen er også glad for at prisen er gået til Nuuk lufthavn.

”Nuuk lufthavn har været igennem en større renovering og trods dette har ledelsen og medarbejderne formået at komme igennem, så der har været mindst mulige gener for passagerne. Lufthavnen er 40 år gammel og trods trange kår har man formået at fokusere på det bedste”.

”Ledelsen har desuden været proaktive og løsningsorienteret i forbindelse med arbejdet med de nye lufthavne. De har eksempelvis stillet deres viden til rådighed samt deres erfaringer indenfor driften af lufthavne”.

Kvalitetsprisen

Udover ’Årets Lufthavn’ blev ’Årets Kvalitetspris’ også uddelt og denne gik også til Nuuk lufthavn.

Kvalitetschef Jesper Lynge-Krog: ”Nuuk lufthavn har gjort det fantastisk. De har været ekstrem hurtige til at reagere, hvis der var noget der skulle handles på”.

”De har været ude i ”alle kroge” og der har været et godt og tæt samarbejde i forhold til det daglige kvalitetsarbejde. De har desuden inddraget deres medarbejdere i findings. Både ledelsen og medarbejdere har påtaget sig ansvar og alle har været hurtige til at reagere, der hvor der skulle reageres. Stort tillykke til holdet!”

Sociale medier

Følg med i dagligdagen i de grønlandske lufthavne!

Du finder os på Facebook...

Uddannelse og job

Er du vores nye mekaniker, kok eller indsatsleder?

Se alle vores muligheder for både uddannelser og job...

Læs mere
Services

Ønsker du reklame eller lejemål i vores lufthavne?

Udover drift af vores lufthavne byder vi på et hav af services...

Læs mere
Hoteller

Mangler du et sted at spise eller sove?

Besøg vores hotel i Narsarsuaq

Læs mere