Ny kommunikationschef i Mittarfeqarfiit

Mittarfeqarfiit har ansat Irene Jeppson som kommunikationschef. Irene Jeppson, som tiltræder sin nye stilling den 1. oktober 2019, er uddannet journalist og har flere års erfaring indenfor kommunikationsfaget.

Irene Jeppson kommer fra en stilling som kommunikationsmedarbejder i Kommuneqarfik Sermersooq, og har forinden bestridt en stilling som kommunikationsansvarlig i Kalaallit Nunaanni Brugseni samt som kommunikationsmedarbejder i Royal Arctic Line. Derudover har hun arbejdet som journalist i både Sermitsiaq og AG, og har været redaktør for kvindemagasinet Arnanut.

– Mittarfeqarfiit er fortsat i udviklingsfasen i forbindelse med implementeringen af Strategi Nalilik, som blev sat i værk sidste år. I den forbindelse har vi brug for en stærk kommunikatør, som skal være med til at sprede yderlige viden om Mittarfeqarfiits rolle blandt befolkningen i samfundet. Vi tror på, at Irene Jeppson har den rette profil til opgaven, udtaler HR-direktør Bodil Marie Damgaard.

Udover den eksterne kommunikation skal Irene Jeppson fortsætte arbejdet med at styrke den interne kommunikation, som der tidligere er igangsat i forbindelse med opstarten af Strategi Nalilik.

 

Pressekontakt:
Bodil Marie Damgaard
HR-direktør
E-mail bmd@mit.gl.

Sociale medier

Følg med i dagligdagen i de grønlandske lufthavne!

Du finder os på Facebook...

Uddannelse og job

Er du vores nye mekaniker, kok eller indsatsleder?

Se alle vores muligheder for både uddannelser og job...

Læs mere
Services

Ønsker du reklame eller lejemål i vores lufthavne?

Udover drift af vores lufthavne byder vi på et hav af services...

Læs mere
Hoteller

Mangler du et sted at spise eller sove?

Besøg vores hotel i Narsarsuaq

Læs mere