Ny lufthavnschef i Kangerlussuaq

Mittarfeqarfiit har ansat ny lufthavnschef i Kangerlussuaq

Ivaaq Christensen er med sine bare 33 år, som den yngste blandt lufthavnschefer i Mittarfeqarfiit, ansat som ny international lufthavnschef i Kangerlussuaq per første november i år.

– Udover at have dygtige og kompetente medarbejdere med sig, kommer han trods sin unge alder med stærke kompetencer, derfor blev vi rigtig glade for at Ivaaq valgte at gribe roret i Kangerlussuaq lufthavn, udtaler driftsdirektør i Mittarfeqarfiit, Niels Grosen.

Ivaaq Christensen blev først ansat i Mittarfeqarfiit i 2017 som havnebetjent. Men allerede tre måneder senere tiltrådte han stillingen som flyvepladsleder.

– Jeg synes at Kangerlussuaq, som indgangsport til Grønland, er en vigtig og spændende arbejdsplads. Udover Airgreenland ankommer der fly fra mange forskellige lande. Det giver os mangeartede og spændende arbejdsopgaver, fortæller Ivaaq Christensen.

Ivaaq, der oprindeligt er uddannet politibetjent, kom som flyvepladsleder i 2017 til at arbejde tæt sammen med den daværende lufthavnschef, Peter Høgh.

– Med næsten fem års erfaring som flyvepladschef er jeg bevidst om vigtigheden af lufthavnschefens rolle. Jeg skylder Peter Høgh en stor tak. Alt hvad jeg har lært, har jeg lært af ham, så uden ham havde jeg ikke stået her i dag, slutter den nyslåede lufthavnschef.

Ivaaq der er opvokset i Sisimiut, er enlig far til to sønner. Han er naturmenneske og elsker at gå på jagt.

For yderligere oplysninger kontakt kommunikationschef, Malene Lynge, male@mit.gl Tlf: 58 39 09

Sociale medier

Følg med i dagligdagen i de grønlandske lufthavne!

Du finder os på Facebook...

Uddannelse og job

Er du vores nye mekaniker, kok eller indsatsleder?

Se alle vores muligheder for både uddannelser og job...

Læs mere
Services

Ønsker du reklame eller lejemål i vores lufthavne?

Udover drift af vores lufthavne byder vi på et hav af services...

Læs mere
Hoteller

Mangler du et sted at spise eller sove?

Besøg vores hotel i Narsarsuaq

Læs mere