Ny lufthavnschef i Kangerlussuaq

Mittarfeqarfiits nye Internationale lufthavnschef i Kangerlussuaq hedder Peter Henrik Høgh, og han er en erfaren herre indenfor luftfart.

Peter har en kommerciel luftfartsuddannelse fra Lufthansa Aviation Academy i Frankfurt. Han er opvokset i Ilulissat og Nuuk, og har desuden arbejdet som både stationschef samt trafik- og salgschef igennem mange år i det daværende Greenland Air Charter og Grønlandsfly. De sidste mange år har Peter været ansat i det kommercielle luftfartselskab Air Alsie A/S, hvor han bl.a. har været direktør for Air Alsies Scweiziske datterselskab igennem 11 år. Via sin stilling i Air Alsie har Peter desuden haft et årelangt samarbejde med Air Greenland, og har igennem sine mange både private og arbejdsrelaterede rejser i Grønland et godt kendskab til Kangerlussuaq Lufthavn.

Peter tiltræder i sin nye stilling den 1. marts 2017, og her komme hans arbejde til at indebære ansvaret for driften samt udviklingen af Kangerlussuaq lufthavn.
I Mittarfeqarfiit glæder vi os meget til samarbejdet med Peter, og ser frem til at stifte nærmere bekendtskab med hans store ledelseserfaring samt hans brede kendskab til luftfart.

Sociale medier

Følg med i dagligdagen i de grønlandske lufthavne!

Du finder os på Facebook...

Uddannelse og job

Er du vores nye mekaniker, kok eller indsatsleder?

Se alle vores muligheder for både uddannelser og job...

Læs mere
Services

Ønsker du reklame eller lejemål i vores lufthavne?

Udover drift af vores lufthavne byder vi på et hav af services...

Læs mere
Hoteller

Mangler du et sted at spise eller sove?

Besøg vores hotel i Narsarsuaq

Læs mere