Ny plan for Hotel Narsarsuaq

Hotel Narsarsuaq skal fremover drives på en driftsaftale. Det har Mittarfeqarfiits ledelse besluttet som konsekvens af længere tids diskussion om hotellets økonomi og organisatoriske forhold.
Da hotellets primære opgave i de kommende måneder bliver at tilpasse sig de markedsmæssige forhold, vurderes det, at der skal andre ledelsesmæssige kræfter til.

Det betyder blandt andet, at hotelmanager Charlotte Hellegård i dag er blevet opsagt fra sin stilling med virkning fra dags dato.

Hotel Narsarsuaq vil derfor fra 1. juli 2014 blive ledet af parret Ernst og Rina H. Lund, som har indgået en driftsaftale med Mittarfeqarfiit.

Frem til Rina og Ernst er på plads i Narsarsuaq 1. juli vil ledelsen af hotellet blive varetaget af Mittarfeqarfiits hotelchef Bauer Johansen.

”Vi må erkende, at vi som lufthavnsvirksomhed ikke har spidskompetencer inden for hoteldrift. Det er en af årsagerne til, at vi nu søger en løsning, hvor ansvaret for hotellets drift og økonomi placeres i en driftsaftale hos et dedikeret par med rødder i området, der har nye visioner om hoteldrift i Narsarsuaq,” siger Mittarfeqarfiits kommunikationschef Hans Henrik Lichtenberg.

 

Sociale medier

Følg med i dagligdagen i de grønlandske lufthavne!

Du finder os på Facebook...

Uddannelse og job

Er du vores nye mekaniker, kok eller indsatsleder?

Se alle vores muligheder for både uddannelser og job...

Læs mere
Services

Ønsker du reklame eller lejemål i vores lufthavne?

Udover drift af vores lufthavne byder vi på et hav af services...

Læs mere
Hoteller

Mangler du et sted at spise eller sove?

Besøg vores hotel i Narsarsuaq

Læs mere