Gratis højhastigheds internet og ny informations side

Mittarfeqarfiit tilbyder nu alle der rejser til eller gennem Kangerlussuaq gratis højhastigheds internet.

Forbindelsen, der nu har været testet i godt en måned og hedder MIT FREE WIFI, er en 100 Megabit fiberforbindelse, som alle der bruger den må deles om.
Det betyder, at hastigheden kan blive påvirket afhængigt af, hvor mange der er på. Ikke desto mindre er forbindelsen hurtigere end de fleste internetabonnementer man kan købe i landet i dag.

– Vi er rigtig glade for, at vi nu kan tilbyde rejsende i Kangerlussuaq at kunne gå på nettet uden at det skal koste dem noget, siger teknisk direktør, Mike Sanimuinaq Kristiansen og fortsætter:

– Samtidig lancerer vi en informationsside, så vi i samarbejde med Air Greenland vil kunne tilbyde passagerer relevant information om deres rejse eller om Kangerlussuaq, særligt hvis der er ekstraordinære situationer som stiller særligt store krav til kommunikation til passagererne.

Det er kun muligt at tilgå internettet i lufthavnsbygningen. Hotellet tilbyder fortsat overnattende gæster gratis internet på værelset, som ikke påvirkes af hvor mange andre der er på.

Rundt omkring i Kangerlussuaq lufthavn er der opsat markedsføringsmaterialer med en QR-koder på, som passagerer kan scanne med deres telefon og automatisk komme på det gratis wifi.
Efterfølgende ledes de ind på en hjemmeside med informationer om Kangerlussuaq. Hjemmesiden kan også tilgås via linket www.bgsf.gl

For yderligere oplysninger kontakt kommunikationschef, Malene Lynge, male@mit.gl Tlf: 58 39 09

 

Sociale medier

Følg med i dagligdagen i de grønlandske lufthavne!

Du finder os på Facebook...

Uddannelse og job

Er du vores nye mekaniker, kok eller indsatsleder?

Se alle vores muligheder for både uddannelser og job...

Læs mere
Services

Ønsker du reklame eller lejemål i vores lufthavne?

Udover drift af vores lufthavne byder vi på et hav af services...

Læs mere
Hoteller

Mangler du et sted at spise eller sove?

Besøg vores hotel i Narsarsuaq

Læs mere