Konstitueret direktør

Efter 4 år i virksomheden fratræder direktør Jens Lauridsen med udgangen af august sin stilling i Mittarfeqarfiit. Driftsdirektør Niels Grosen vil overtage styringen sammen med chefgruppen og bliver konstitueret direktør indtil en ny direktør er på plads.

Jens blev i sin tid ansat til at arbejde med nogle moderniserings- og effektiviseringsprocesser i Mittarfeqarfiit. De processer er kommet rigtigt langt og organisationen fungerer nu i højere grad som en moderne virksomhed. Efter de seneste 2 år med driftsoverskud, føler han at være kommet godt i mål med flere af processerne og tiden var moden til at tage i mod en ny udfordring. Jens har sagt ja til en stilling som teknisk direktør i Air Greenland og bliver dermed i luftfartsbranchen. Han understreger, at han ikke har haft et ønske om at skulle forlade virksomheden. Men efter fire år med mange og spændende udfordringer i Mittarfeqarfiit, var han langsomt begyndt at savne det at være i en privat virksomhed.

”Set ud fra et Mittarfeqarfiit-synspunkt, så er det måske ikke det værste tidspunkt, der kommer et direktørskifte. Min opgave har været at igangsætte en transformation af Mittarfeqarfiit fra at være en styrelse til at være en virksomhed, og jeg synes, at vi er kommet rigtig langt i den proces og jeg håber og tror på, at Mittarfeqarfiit er stærk nok til at gøre processen færdig. Når det er sagt, så kommer virksomheden til at stå overfor en ny opgave. Nemlig at navigere Mittarfeqarfiit igennem de lufthavnsudvidelser og nye bygninger, som er på tegnebrættet. Det er en noget anden opgave og jeg tror, at det vil være mest rigtigt, at det bliver med en ny direktør, som kan følge hele den proces til ende,” siger Jens.

Niels Grosen overtager midlertidigt ansvaret som konstitueret direktør og der er fuld tillid, at han kan løse opgaven i samarbejde med chefgruppen i virksomheden. Niels har også tidligere været konstitueret direktør i perioden inden Jens tiltrådte og han var derfor det naturlige valg.

Sociale medier

Følg med i dagligdagen i de grønlandske lufthavne!

Du finder os på Facebook...

Uddannelse og job

Er du vores nye mekaniker, kok eller indsatsleder?

Se alle vores muligheder for både uddannelser og job...

Læs mere
Services

Ønsker du reklame eller lejemål i vores lufthavne?

Udover drift af vores lufthavne byder vi på et hav af services...

Læs mere
Hoteller

Mangler du et sted at spise eller sove?

Besøg vores hotel i Narsarsuaq

Læs mere