Nerlerit Inaat udnævnes som årets lufthavn

Nerlerit Inaat ligger i Nordøstgrønland og de ansatte har som helhed udvist selvstændighed og driftighed, under ofte svære og udfordrende fysiske betingelser.

Administerende direktør Henrik Estrup siger omkring valget:

”En sådan afsides beliggenhed kræver meget kompetente og initiativrige medarbejdere og ledere. Kvinder og mænd af ”rette støbning”- ”the right stuf og det har lufthavnen.

”Medarbejdere og ledere af lufthavnen har udvist fleksibilitet og fokus på at drive en lufthavn og et lille samfund under krævende forhold. Dette har resulteret i en lufthavnsdrift med fokus på høj sikkerhed, få findings som er afvigelser i forhold til krav og en fornuftig regularitet”.

Lufthavnen har haft fokus på Mittarfeqarfiit strategi med blandt andet med fokus på passagerer og et godt og frugtbart samarbejde med både Nordland Air og Air Greenland.

”Lufthavnen drives med fokus på lufthavnen livsvigtige samfundsfunktion som eneste forbindelse til Ittoqqortoormiit og indgangsporten til hele Nordøstgrønland.

Trods de ”helt umulige økonomiske” betingelser, søger man konstante at få den bedste forretning under det givende forhold. Ledelsen har formået at skabe en stærk organisation i lufthavnen. Det har bl.a. medført en medarbejdertilfredshed, som tydeligt ses i en mindre personale udskiftning i forhold tidligere tider”.

Lufthavnschef Robert Schilling Larsen modtog den fornemme pris lørdag ved et arrangement i Nuuk, hvor samtlige Mittarfeqarfiits lufthavne var repræsenteret af deres lufthavnschefer.

 

Sociale medier

Følg med i dagligdagen i de grønlandske lufthavne!

Du finder os på Facebook...

Uddannelse og job

Er du vores nye mekaniker, kok eller indsatsleder?

Se alle vores muligheder for både uddannelser og job...

Læs mere
Services

Ønsker du reklame eller lejemål i vores lufthavne?

Udover drift af vores lufthavne byder vi på et hav af services...

Læs mere
Hoteller

Mangler du et sted at spise eller sove?

Besøg vores hotel i Narsarsuaq

Læs mere