Stor tilfredshed med indsatsen i forbindelse med Arctic Winter Games

Knap 2000 personer blev transporteret og cirka 150 fly landede og lettede over to weekender – medarbejderne i både Kangerlussuaq og Nuuk lufthavn har ydet en stor indsats i forbindelse med flyvningerne ved Arctic Winter Games 2016.

Der har været udpræget tilfredshed med Mittarfeqarfiits indsats i forbindelse med Grønlands største begivenhed til dato og Niels Grosen er i løbet af den sidste uge blevet mødt med rosende ord for den flotte arbejdsindsats. Både arrangørerne af AWG, kommunen og deltagerne fra de forskellige kontingenter har udtrykt deres glæde over håndteringen i lufthavnene. ”De var meget glade for den store velvillighed og fleksibilitet de blev mødt med i lufthavnene af både Mittarfeqarfiit og Air Greenland. Fra alle sider har jeg mødt positive tilkendegivelser og der skal lyde en særlig stor tak for at løfte udfordringen med overnatning og bespisning af de knap 600 sportsdeltagere, der strandede på grund af vejret, da de skulle flyves til Nuuk,” siger Niels Grosen.

Alle stod sammen om at løfte opgaven i Kangerlussuaq og hele det lille samfund blev sat i bevægelse. Det var en stor fordel at alle kender hinanden og der blev draget fordel af, at medarbejderne i Mittarfeqarfiit viste lige præcis, hvem de skulle have fat i, når der opstod problemer. ”Vi var alle sammen i en eller anden rus over at samarbejdet gik så godt,” forklarer Rita Müller. Der blev leveret en service ud over det sædvanlige og selv hoteldirektør Morten Nielsen hjalp til i køkkenet, da der var mest tryk på. ”Det kørte bare så fantastisk,” udbrød Rita, da jeg talte med hende dagen efter den hektiske weekend med indflyvningen af de mange deltagere. ”Det her har virkelig styrket sammenholdet her i Kangerlussuaq,” siger hun.

Også I Nuuk er alt gået godt både i forbindelse med ankomsten og da alle skulle afsted igen henover denne weekend. ”Det er gået rigtigt godt. Der har været højt humør og det har været en god oplevelse at løfte den her opgave. Selvom både medarbejdere, sportsfolk og andre deltagere var trætte, da de skulle afsted i weekenden, så har de været glade for vores indsats og alle er kommet godt af sted,” siger sikkerhedschef Jens Christian Nielsen.

Nuuk-airport-employees-busy-with-AWG-red

Participants-for-AWG2016-in-Kangerlussuaq-Airport-red

AWG-participants-arriving-in-Kangerlussuaq

Sociale medier

Følg med i dagligdagen i de grønlandske lufthavne!

Du finder os på Facebook...

Uddannelse og job

Er du vores nye mekaniker, kok eller indsatsleder?

Se alle vores muligheder for både uddannelser og job...

Læs mere
Services

Ønsker du reklame eller lejemål i vores lufthavne?

Udover drift af vores lufthavne byder vi på et hav af services...

Læs mere
Hoteller

Mangler du et sted at spise eller sove?

Besøg vores hotel i Narsarsuaq

Læs mere